Έναρξη πλειστηριασμού για την ιστορική φανέλα του Τάκη Μαυρή

Έναρξη πλειστηριασμού για την ιστορική φανέλα του Τάκη Μαυρή

Η ΚΟΠ ανακοινώνει την έναρξη πλειστηριασμού για την ιστορική φανέλα που φορούσε ο Τάκης Μαυρής στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την τότε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία στις 12 Φεβρουαρίου 1983.

Φορώντας τη φανέλα αυτή, ο Τάκης Μαυρής είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της Εθνικής μας στον αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

Μετά από επιθυμία του Τάκη Μαυρή, τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα δοθούν στο Ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου, στην μνήμη της συζύγου του.

Ο πλειστηριασμός αρχίζει σήμερα, 3 Απριλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι, οπόταν θα ανακοινωθεί η τελική προσφορά καθώς και το όνομα του τελευταίου πλειοδότη, εάν αυτός το επιθυμεί.

Ο πλειστηριασμός θα γίνεται μόνο με την υποβολή γραπτών προσφορών στο Γραφείο του Προέδρου της ΚΟΠ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Η πλειοδοσία αρχίζει από τα 1000 ευρώ.

Η εκάστοτε πιο ψηλή πλειοδοσία θα ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, χωρίς να αποκαλύπτεται όμως το όνομα του πλειοδότη.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.