Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Νεκρή Κύπρια επιχειρηματίας- Την δολοφόνησαν για να την ληστέψουν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VID

Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Νεκρή Κύπρια επιχειρηματίας- Την δολοφόνησαν για να την ληστέψουν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VID

Tραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου 43χρονη επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κύπρο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Νότιο Αφρική ήταν γύρω στις 18:30 όταν η 43χρονη Helen Φανουράκη-Πάρπα στάθμευσε έξω από το σπίτι της στην περιοχή Mpumalanga και περίμενε για να ανοίξει η πύλη για εισέλθει εντός.

Τότε ήταν που ένας αριθμός αδίστακτων εγκληματικών στοιχείων την προσέγγισαν και την πυροβόλησαν δύο φορές, κλέβοντας το αυτοκίνητό της, ένα ολοκαίνουργιο Mazda BT-50, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο και Αστυνομία ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Το όχημα της εντοπίστηκε από τις τοπικές Αρχές εγκαταλελειμμένο περίπου 10 χιλιόμετρα από τη σκηνή του φονικού.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η άτυχη επιχειρηματίας αφήνει ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Αν μάλιστα κάνεις επισκεφτεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θα εντοπίσει εύκολα την αγάπη της για την Κύπρο, ενώ φαίνεται πως το καλοκαίρι του 2018 το πέρασε στο νησί μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE