LIFESTYLE

Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Χώρισε οριστικά ζευγάρι του «Power Of Love»- Υπάρχει λόγος

Ακόμη ένα ζευγάρι του Power of Love χώρισε, αυτή τη φορά λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της αγάπης.

 

O λόγος για την Ολυμπία Κουκουρίκη και τον Ίονα Γεωργίου, οι οποίοι έφυγαν στο ίδιο Gala και μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα έμοιαζαν αχώριστοι. Αυτό άλλωστε έδειχναν οι κοινές φωτογραφίες και έξοδοι, καθώς και οι αναρτήσεις τους στα social media.

Ολυμπία και Ίονας αποφάσισαν ωστόσο να δώσουν τέλος στη σχέση τους, κάτι που αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Power of Love, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του ακολούθων στο Instagram.

Όσο για την αιτία του χωρισμού; Όπως έγραψε ο Ίον, ο λόγος που χώρισε με την Ολυμπία ήταν η απόσταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top