ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για ΑΕΛ με Χουράδο σε ένα «φτωχό» Α΄ ημίχρονο που… δεν έλειψε η ένταση

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για ΑΕΛ με Χουράδο σε ένα «φτωχό» Α΄ ημίχρονο που… δεν έλειψε η ένταση

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να προηγούνται στο σκορ με 0-1!

Το πρώτο μέρος κύλησε στη μετριότητα, σε ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες, με… σχεδόν καθόλου φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι «κυανόλευκοι» είχαν μόλις δύο τελικές και η ΑΕΛ μία, η «στημένη» φάση στο 40΄ από την οποία προήλθε το γκολ από κεφαλιά του Χουράδο, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα!

Ο Απόλλωνας είχε – ελαφρώς – την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό του και δεν βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη μεσοαμυντική διάταξη της ΑΕΛ, η οποία έκλεισε όλους τους χώρους μπροστά από την εστία του Βοζίνια.

Οι «κυανόλευκοι» οι οποίοι είχαν μόλις μία καλή ευκαιρία στο ματς, το σουτ του Ζελάγια στο 20΄ που κατέληξε άουτ, δεν είχαν ούτε «φρεσκάδα» στο παιχνίδι τους, το οποίο κυλούσε σε αργό τέμπο και… «άναψε» λίγο πριν το γκολ της ΑΕΛ, όταν υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με πρωταγωνιστές τους Αβραάμ και Σακέτι που αντίκρισαν αμφότεροι την κίτρινη κάρτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE