ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωεκλογές 2019: Ηλεκτρονικά η υποβολή αίτησης για στελέχωση Εκλογικών Κέντρων Περιφέρειας Λευκωσίας

Ευρωεκλογές 2019: Ηλεκτρονικά η υποβολή αίτησης για στελέχωση Εκλογικών Κέντρων Περιφέρειας Λευκωσίας

Μέχρι τις 17 Απριλίου θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για το δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό, καθώς και για άνεργους πτυχιούχους που ενδιαφέρονται να εργαστούν την ημέρα των εκλογών για ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 26 Μαΐου 2019.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, οι Εκλογές για ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.
 
Το δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό που ενδιαφέρεται να εργαστεί κατά την ημέρα των εκλογών για την στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας, να προχωρήσει στην έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εκλογών aps.elections.moi.gov.cy.
 
Η ιστοσελίδα θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17.04.2019.
 
Δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο μόνιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και Έκτακτοι Υπάλληλοι Αορίστου Χρόνου.
 
Αιτήσεις από υπάλληλους οι οποίοι θα βρίσκονται σε προαφυπηρετική άδεια, άδεια μητρότητας/τοκετού, άδεια εκπαίδευσης, άδεια άνευ απολαβών ή θα απουσιάζουν στο εξωτερικό ή είναι συμβασιούχοι δεν θα γίνονται δεκτές.
 
Δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις. 
 
Άνεργοι πτυχιούχοι που ενδιαφέρονται να εργαστούν κατά την ημέρα των εκλογών για την στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας μπορούν να προχωρήσουν στην έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εκλογών aps.elections.moi.gov.cy.
 
Η ιστοσελίδα θα είναι ενεργοποιημένη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17.04.2019.
 
Σημειώνεται ότι δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο και παράλληλα ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι πτυχιούχοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι τις 29 Μαρτίου 2019.
 
Δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top