ΞΕΧΩΡΙΣΕ αυτό με Ντε Βινσέντι – «Είμαι θυμωμένος μαζί του…»

ΞΕΧΩΡΙΣΕ αυτό με Ντε Βινσέντι –  «Είμαι θυμωμένος μαζί του…»

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχθηκε την ΕΝΠ (3/4) για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών μετά τα παιχνίδια, οι ατάκες του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι για τον Τόμας Ντε Βινσέντι ξεχώρισαν.

Επί της ουσίας ο Ιταλός «έσταξε μέλι» για τον ποδοσφαιριστή του και μένει να δούμε αν αυτό επιδράσει θετικά στη ψυχολογία του Αργεντίνου άσου του ΑΠΟΕΛ ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά τι είπε:

«Είμαι θυμωμένος με τον Τόμας. Του έχω μιλήσει τώρα μόλις πριν δυο λεπτά… Γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης! Έχει μπροστά του 4-5 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι απίστευτη η ποιότητα αυτού του παίκτη. Είναι απόλαυση να είμαι προπονητής του και απόλαυση που παίζει για αυτό τον σύλλογο. Θα τον βοηθήσω με κάθε τρόπο. Ξέρω τι πέρασε και πέρσι και το πρόβλημα που είχε. Θέλω να τον οδηγήσω στην κορυφή, γιατί του αξίζει για όσα πέρασε και για το πώς δείχνει σε κάθε στιγμή ότι είναι συνδεδεμένος με αυτό τον σύλλογο. Τον αγαπάω και θα τον βοηθάω σε κάθε στιγμή. Σε κάθε στιγμή! Συγχαρητήρια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE