ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρώματα στη Λεμεσό- Στο Νοσοκομείο τραυματισμένος άντρας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρώματα στη Λεμεσό- Στο Νοσοκομείο τραυματισμένος άντρας

Με «αίμα» κατέληξαν να λήξουν τις διαφορές τους δύο άντρες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 22:00 όταν δύο άντρες μετά από έντονο διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια με το ένα από τους δύο, Κύπριο, να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίζει το δεύτερο πρόσωπο.

Ο Ρουμανικής καταγωγής άντρας, (που βρισκόταν σε μηχανουργείο στην περιοχή του Αποστόλου Αντρέα στη Λεμεσό) μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο του καυγά που πήρε μια πολύ άσχημη τροπή ενώ αναμένεται να προχωρήσουν και στη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE