Την… πάτησε ο Σφιντέρσκι και μπήκε στο πούλμαν του Αστέρα Τρίπολης

Την… πάτησε ο Σφιντέρσκι και μπήκε στο πούλμαν του Αστέρα Τρίπολης

Ένα… αστείο συμβάν διαδραματίστηκε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σφιντέρσκι να… μπερδεύει τα πούλμαν και να πηγαίνει σε αυτό των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες αποχωρούσαν από το γήπεδο της Τούμπας μετά το φινάλε της αναμέτρησης, με τον καθένα να μπαίνει στο δικό του πούλμαν.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι την… πάτησε, μπερδεύοντας τα πούλμαν και μπαίνοντας σε αυτό του Αστέρα Τρίπολης σε ένα χιουμοριστικό περιστατικό.

Η τάξη… αποκαταστάθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά, καθώς όσοι ήταν από έξω του φώναζαν πως έκανε λάθος, μέσα σε ευχάριστο, φυσικά, κλίμα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE