ΒΟΥΛΗ: Χαμός σε συνεδρία επιτροπής– Παραλίγο συλλήψεις

ΒΟΥΛΗ: Χαμός σε συνεδρία επιτροπής– Παραλίγο συλλήψεις

Έντονη ήταν η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Τετάρτης (3/4), η οποία σχετιζόταν με επέμβαση του Τμήματος Δασών στις παραλίες ωοτοκίας των θαλάσσιων χελωνών της Λίμνης και της Αργάκας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», αφορμή για να προκληθεί ένταση ήταν όσα ανέφεραν ο δήμαρχος Πόλης Χρυσοχού και ο κοινοτάρχης Αργάκας, οι οποίες ήταν εκτός θέματος.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρόεδρος της Επιτροπής, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία και να προειδοποιήσει ότι όσοι παρεκτρέπονται θα ζητά την σύλληψή τους από την επόμενη φορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE