ΒΟΥΛΗ: Χαμός σε συνεδρία επιτροπής– Παραλίγο συλλήψεις

ΒΟΥΛΗ: Χαμός σε συνεδρία επιτροπής– Παραλίγο συλλήψεις

Έντονη ήταν η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Τετάρτης (3/4), η οποία σχετιζόταν με επέμβαση του Τμήματος Δασών στις παραλίες ωοτοκίας των θαλάσσιων χελωνών της Λίμνης και της Αργάκας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», αφορμή για να προκληθεί ένταση ήταν όσα ανέφεραν ο δήμαρχος Πόλης Χρυσοχού και ο κοινοτάρχης Αργάκας, οι οποίες ήταν εκτός θέματος.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρόεδρος της Επιτροπής, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία και να προειδοποιήσει ότι όσοι παρεκτρέπονται θα ζητά την σύλληψή τους από την επόμενη φορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE