ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία – Έρχονται Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία – Έρχονται Λευκωσία

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η επ’ αορίστων απεργία των εργαζομένων της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), μαζί και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ με συντονισμό από την ΠΕΟ και την ΣΕΚ, την Πέμπτη (4/4) μεταφέρουν στην Λευκωσία τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους, έξω από τα Υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας, αλλά και στην Βουλή.

Θυμίζουμε ότι η διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΕΜΕΛ, αφορά την μη έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου και την μη επαναφορς των παραχωρήσεων, που έγιναν το 2014. 

Οι συντεχνίες και οι επιτροπές των απεργών έχουν ζητήσει συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών (10:30) και την Υπουργό Εργασίας (11:30), κατά τη διάρκεια των οποίων θα ζητηθεί η παρέμβαση τους για καταβολή του μισθού και επιστροφή των παραχωρήσεων που έγιναν πριν πέντε χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE