ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία – Έρχονται Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη μέρα χωρίς λεωφορεία – Έρχονται Λευκωσία

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η επ’ αορίστων απεργία των εργαζομένων της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), μαζί και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ με συντονισμό από την ΠΕΟ και την ΣΕΚ, την Πέμπτη (4/4) μεταφέρουν στην Λευκωσία τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους, έξω από τα Υπουργεία Μεταφορών και Εργασίας, αλλά και στην Βουλή.

Θυμίζουμε ότι η διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΕΜΕΛ, αφορά την μη έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου και την μη επαναφορς των παραχωρήσεων, που έγιναν το 2014. 

Οι συντεχνίες και οι επιτροπές των απεργών έχουν ζητήσει συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών (10:30) και την Υπουργό Εργασίας (11:30), κατά τη διάρκεια των οποίων θα ζητηθεί η παρέμβαση τους για καταβολή του μισθού και επιστροφή των παραχωρήσεων που έγιναν πριν πέντε χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.