ΠΑΦΟΣ: «Έκοψε» το χέρι του σπάζοντας βιτρίνα καταστήματος – Τον πρόδωσε το τραύμα του

ΠΑΦΟΣ: «Έκοψε» το χέρι του σπάζοντας βιτρίνα καταστήματος – Τον πρόδωσε το τραύμα του

Κλέφτης έσπασε βιτρίνα καταστήματος για να μπει μέσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εντοπιστεί βάσει αυτού. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 46χρονη από την Πάφο, ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4), ήχησε το σύστημα συναγερμού του καταστήματός της που βρίσκεται στην Πάφο.

Η 46χρονη μετέβη στο κατάστημά της, όπου εντόπισε θρυμματισμένο το γυαλί της πόρτας εισόδου, ενώ από έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε, ότι είχε κλαπεί περιουσία του καταστήματος (καπνικά προϊόντα).

Στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, ενώ μετά από περιπολίες που έγιναν για εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, να κινείται πάνω σε ποδήλατο ένα πρόσωπο, το οποίο είχε δεμένο με γάζα το δεξί του χέρι. (Αργότερα εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατρό και έφερε θλαστικό τραύμα χειρός).

Το εν λόγω πρόσωπο ανακόπηκε και διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση της Χεζμπολάχ με βομβαρδισμούς στον Λίβανο

LIVE: Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση της Χεζμπολάχ με βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE