ΠΑΦΟΣ: «Έκοψε» το χέρι του σπάζοντας βιτρίνα καταστήματος – Τον πρόδωσε το τραύμα του

ΠΑΦΟΣ: «Έκοψε» το χέρι του σπάζοντας βιτρίνα καταστήματος – Τον πρόδωσε το τραύμα του

Κλέφτης έσπασε βιτρίνα καταστήματος για να μπει μέσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εντοπιστεί βάσει αυτού. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 46χρονη από την Πάφο, ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4), ήχησε το σύστημα συναγερμού του καταστήματός της που βρίσκεται στην Πάφο.

Η 46χρονη μετέβη στο κατάστημά της, όπου εντόπισε θρυμματισμένο το γυαλί της πόρτας εισόδου, ενώ από έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε, ότι είχε κλαπεί περιουσία του καταστήματος (καπνικά προϊόντα).

Στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, ενώ μετά από περιπολίες που έγιναν για εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, να κινείται πάνω σε ποδήλατο ένα πρόσωπο, το οποίο είχε δεμένο με γάζα το δεξί του χέρι. (Αργότερα εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατρό και έφερε θλαστικό τραύμα χειρός).

Το εν λόγω πρόσωπο ανακόπηκε και διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE