ΛΕΜΕΣΟΣ: Μες την παρανομία 20χρονος οδηγός - Είχε και ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μες την παρανομία 20χρονος οδηγός - Είχε και ουσίες

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (3/4), μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από τη Λεμεσό.

Κατά τον έλεγχο, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 60.5 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενώ αυτό ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.