ΛΕΜΕΣΟΣ: Μες την παρανομία 20χρονος οδηγός - Είχε και ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μες την παρανομία 20χρονος οδηγός - Είχε και ουσίες

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (3/4), μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από τη Λεμεσό.

Κατά τον έλεγχο, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 60.5 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενώ αυτό ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE