Ο Μερκής ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ στ’ όνομα του Πάολο – Ο Εφραίμ ΟΜΩΣ;

Ο Μερκής ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ στ’ όνομα του Πάολο – Ο Εφραίμ ΟΜΩΣ;

Ο Γιώργος Μερκής κατάφερε να… ξεκλειδώσει την εστία του Κωνσταντίνου Πέτρου (έκανε σούπερ εμφάνιση ο Κύπριος κίπερ της Ένωσης) μερικά λεπτά πριν το φινάλε.

Σχολιάστηκε η κίνηση του Κύπριου διεθνούς σέντερ μπακ, να… τρέξει πάνω στον Πάολο Τραμετσάνι, αφιερώνοντας του -ουσιαστικά- το γκολ.

Στον απόηχο του χθεσινού πρώτου ημιτελικού με την Ένωση, σχολιάζεται παραπάνω η τοποθέτηση «ουδέν σχόλιο» του Ιταλού τεχνικού, στην ερώτηση που του έκαναν στη συνέντευξη τύπου, για το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Γιώργο Εφραίμ.

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τον Κύπριο διεθνή επιθετικό. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνουμε μέσα από την… αντίδραση του Ιταλού κόουτς.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο Γιώργος Μερκής πίνει νερό στ’ όνομα του Τραμετσάνι, θεωρώντας ότι τον… πίστεψε πολύ, από τότε που είναι έπιασε δουλειά στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ο συνονόματος και συμπολίτης του, Εφραίμ, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς… σκέφτεται όταν βλέπει ή όταν ακούει το όνομα του «αφεντικού» του στον Αρχάγγελο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.