ΚΥΠΡΟΣ: Δεν υπολόγισαν ούτε την εκστρατεία της Αστυνομίας οι μοτοσικλετιστές - Δεν βάζουν μυαλό

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν υπολόγισαν ούτε την εκστρατεία της Αστυνομίας οι μοτοσικλετιστές - Δεν βάζουν μυαλό

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποίησε από τις 25 Μαρτίου, μέχρι και τις 31 Μαρτίου, 2019, την πρώτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας και η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, καταγγέλθηκαν συνολικά 47 μοτοσικλετιστές και 49 μοτοποδηλάτες.

Κατακρατήθηκαν επίσης 3 μοτοσικλέτες και 6 μοτοποδήλατα.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν συνολικά 123 καταγγελίες, από τις οποίες 8 αφορούσαν την υπερβολική ταχύτητα, 10 για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 10 για οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, 34 για οδήγηση χωρίς προστατευτικό κράνος και 61 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι, κατά την περίοδο 2014 - 2018, ποσοστό 52.05% των νεκρών μοτοσικλετιστών/μοτοποδηλατιστών σε οδικές συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE