Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Εξιχνιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, η άγρια δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που είχε σημειωθεί στα τέλη Οκτωβρίου του 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.
Βασικός ύποπτος είναι ένας 31χρονος Βούλγαρος ο οποίος εντοπίστηκε μαζί με τη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια και προσήχθη κατηγορούμενος για άλλο αδίκημα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η προσαγωγή αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς από την έρευνα που διενήργησε το τμήμα Ανθρωποκτονιών προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του τα οποία τον συνδέουν με την άγρια δολοφονία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις