Σύσκεψη για τις τιμές των καυσίμων! Εκτοξευτήκαν απότομα για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα

Σύσκεψη για τις τιμές των καυσίμων! Εκτοξευτήκαν απότομα για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα

Η πρόσφατη εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα θα εξετασθεί σήμερα σε σύσκεψη στο υπουργείο Εμπορίου

Στην παρουσία του υπουργού Εμπορίου Γιώργο Λακκοτρύπη, θα εξεταστεί το πιο πάνω θέμα, καθώς και η εξεύρεση ενός μηχανισμού ελέγχου των τιμών, με στόχο την καθημερινή ενημέρωση των καταναλωτών. 

Επιπλέον θα συζητηθούν μέτρα, τα οποία μπορούν να ληφθούν στο πλαίσιο του νόμου, καθώς και ενδεχόμενες τροποποιήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Το δικαίωμα του καθορισμού πλαφόν στην τιμή, εάν και εφόσον τεθεί αναγκαίο, θα τεθεί επίσης επί τάπητος. 

Στη σύσκεψη που έχει αρχίσει από τις οκτώ το πρωί έχουν προσκληθεί, ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Γενικός Ελεγκτής, η Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής και οι οργανώσεις Καταναλωτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE