ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δέκα νεκροί μετά από απόπειρα ληστείας τραπεζών στην Βραζιλία

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Δέκα νεκροί μετά από απόπειρα ληστείας τραπεζών στην Βραζιλία

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια οδομαχιών ανάμεσα σε επίδοξους ληστές τραπεζών και αστυνομικών στην Βραζιλία.


Το επεισόδιο άρχισε τα ξημερώματα της Πέμπτης 4/4, όταν περίπου 25 εγκληματίες επιχείρησαν να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ATM δύο τραπεζών, στα περίχωρα του Σάου Πάουλου, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ακολούθησε κυνηγητό μέσα στην κωμόπολη Γκουαραρέμα, η οποία κατέληξε σε αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών.

Δεν είναι σαφές εάν όλοι οι νεκροί είναι ύποπτοι κακοποιοί. Η Αστυνομία ανέφερε πως στα θύματα δεν περιλαμβάνονται ένστολοι.

Κάποια από τα μέλη της συμμορίας εξακολουθούν να αναζητούνται.

Μετά την μάχη οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έντεκα όπλα, ανάμεσά τους τέσσερα πιστόλια, εκρηκτικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE