ΕΛΑΣ: 31χρονος ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γ. Μακρή

ΕΛΑΣ: 31χρονος ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γ. Μακρή

Ένας 31χρονος Βούλγαρος είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πανόραμα της Βούλας, ενώ αναζητείται ο 35χρονος αδελφός του για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 02/04 σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ την Παρασκευή 05/04 το πρωί θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Ο 31χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε αρχικά να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, αλλά, τελικά, συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ο αλλοδαπός φέρεται να είχε εκτελέσει τον 46χρονο επιχειρηματία, τη στιγμή που εκείνος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της επιχείρησής του (υπηρεσίες ασφαλείας), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η εκτέλεση είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι γνωστό μοντέλο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.