ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστάτωνε περίπτερα της Αγλαντζιάς - Την «πάτησε» ο 24χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναστάτωνε περίπτερα της Αγλαντζιάς - Την «πάτησε» ο 24χρονος

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησαν την Πέμπτη (4/4) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας, οι οποίες διαπράχθηκαν στις 28 Μαρτίου, 2019, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε σε περίπτερο στην Αγλαντζιά, όπου γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα, στις 28 Μαρτίου, ύποπτος άντρας, αφού εισήλθε στο περίπτερο, ζήτησε από την υπάλληλο να του δώσει το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Η υπάλληλος πρόσεξε ότι ο ύποπτος κρατούσε αντικείμενο το οποίο έμοιαζε με μαχαίρι και του ανάφερε πως θα καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να εγκαταλείψει το μέρος, χωρίς να κλέψει οτιδήποτε.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία γύρω στις 10.40 το πρωί της ίδιας μέρας, ενώ τρεις μέρες αργότερα, στις 31 Μαρτίου, ιδιοκτήτης περιπτέρου, το οποίο επίσης βρίσκεται στην Αγλαντζιά, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου, διαπράχθηκε ληστεία στο περίπτερο του.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ύποπτος άντρας εισήλθε στο περίπτερο και ζήτησε από τον υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Αφού ο υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει χρήματα στον ύποπτο, αυτός πρόταξε μαχαίρι εναντίον του, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος του περιπτέρου να παραδώσει στο δράστη 30 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης (4/4) , βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE