ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με την μητέρα του στο Τμήμα ανήλικος – Εντοπίστηκε με φίλους σε χωράφι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με την μητέρα του στο Τμήμα ανήλικος – Εντοπίστηκε με φίλους σε χωράφι

Για να κατηγορηθεί γραπτώς παρουσιάστηκε στο Τμήμα με την μητέρα του 17χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του μαχαίρι.

Γύρω στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (4/4) μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, εντόπισαν σε χωράφι στην Λακατάμια ομάδα νεαρών.

Οι νεαροί είχαν αναμμένη φωτιά στο σημείο.

Τα μέλη της Δύναμης, πλησίασαν τους νεαρούς για έλεγχο.

Σε σωματικό έλεγχο που έγινε σε 17χρονο, εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του ανοιγόμενο μαχαίρι.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, στην παρουσία της μητέρας του και αφέθηκε ελεύθερος.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE