Απάντησε στην Ηλιάδη η νέα σύντροφος του παίκτη του ΑΠΟΕΛ - VIDEO

Απάντησε στην Ηλιάδη η νέα σύντροφος του παίκτη του ΑΠΟΕΛ - VIDEO

H Βίκυ Κάβουρα απαντά και παίρνει θέση σχετικά με την συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντζογλου!

Θυμίζουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως με τον ποδοσφαιριστή έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες, ενώ σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε την απάντησή της στη εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Aν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω σε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω πως είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άνδρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δε θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE