LIFESTYLE

Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε εάν θα συνεργαστεί σε νέα σειρά του Γεωργίου

Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε εάν θα συνεργαστεί σε νέα σειρά του Γεωργίου

Πρόκειται για την Ελληνίδα ταλαντούχα ηθοποιό την οποία είδαμε να πρωταγωνιστεί στις τελευταίες επιτυχημένες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, Μπρούσκο και το Τατουάζ.

Σε προσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Ευελίνα Παπούλια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την κριτική του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστείς στον Άνθρωπο που Γελά, του Βίκτωρος Ουγκώ, στο Εθνικό.

Ναι, έχω ενθουσιαστεί γιατί τέτοιου τύπου δουλειά ·δεν έχω ξανακάνει. Ο Θοδωρής Αμπαζής είναι ένας εξαιρετικός άν­θρωπος και σκηνοθέτης. Γράφει εκπληκτικές μουσικές και είναι όλο πολύ challenging.

Και από την άλλη στο Τατουάζ στον Αlpha. Πώς συνδυάζονται Εθνικά Θέατρο, τηλεόραση και «Ντάνος»;

Ο «Ντάνος» γιατί, πού κολλάει στην κουβέντα;

Γιατί πρόκειται για έναν παίκτη ριάλιτι με τον οποίο αυτή τη στιγμή παίζετε μαζί στη σειρά και έχει γί­νει θέμα συζήτησης με αρκετούς να υπο­στηρίζουν ότι δεν εί­ναι καν ηθοποιός και ουσιαστικά ρίχνει το επίπεδο.

Αποδείχτηκε ότι δεν έριξε κανένα επί­πεδο. Στην πράξη κρινόμαστε όλοι. Ο «Ντάνος» βγήκε από το Survivor και απένα­ντι από τη σειρά έπαιζε το SurvivorΆρα είναι μια έξυπνη επιλογή μάρκετινγκ.

Με τον Ανδρέα Γεωρ­γίου θα συνεχιστεί η συνεργασία σας; Έχουν ακουστεί ήδη τα πρώτα ονόματα που «έκλει­σαν» για τις νέες του σειρές.

Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Αν­δρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι στη δου­λειά τους. Δεν έχουμε συζητήσει αν θα συνεργαστούμε μετά το τέλος του Τατουάζ. Με τον Γεωργίου έχουμε κλείσει έναν κύκλο συνεργασίας έξι χρόνων, αγαπιόμαστε πολύ, αλλά, ενδεχομένως, είναι σημαντικό το κομμάτι της ανανέωσης για όλους. Ήδη έχουμε κάνει δύο σειρές μαζί που πήγαν εξαιρετικά. Το να κάνουμε και μια τρίτη είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα σου πει κι ο άλλος «Τι το έχετε κάνει εκεί μέσα, οικογένεια;».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top