Ιμάμογλου: «Στις 18,742 ψήφους η διαφορά με Γιλντιρίμ μέχρι στιγμής»

Ιμάμογλου: «Στις 18,742 ψήφους η διαφορά με Γιλντιρίμ μέχρι στιγμής»

Στις 18, 742 ψήφους είναι η διαφορά μέχρι στιγμής μεταξύ του υποψηφίου της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου με τον ανθυποψήφιό του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, υποψήφιο του κυβερνητικού συνασπισμού στην Κωνσταντινούπολη, όπως ο Ιμάμογλου δήλωσε στο αντιπολιτευτικό κανάλι FOX TV.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε ότι μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση 199, 652 άκυρων ψηφοδελτίων σε 17 συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και απομένουν άλλες 198 χιλιάδες άκυρες ψήφοι για να επανακαταμετρηθούν.

Με την επανακαταμέτρηση μέχρι στιγμής έχουν προστεθεί 785 ψήφοι στον ίδιο και 2184 στον Μπιναλί Γιλντιρίμ, ανέφερε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Όπως είπε, αυτή τη βδομάδα πρέπει να ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση, προσθέτοντας ότι η εκτίμησή του είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι τελικά γύρω στις 18 με 20 χιλιάδες διαφορά υπέρ του.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίντ Γκιουλ είπε ότι “αυτός που θα κερδίσει δεν είναι εκείνος που φωνάζει πιο πολύ αλλά εκείνος που έχει δίκιο”, προσθέτοντας πως τη διαδικασία την ελέγχει το Ανώτατο Συμβούλιο Εκλογών το οποίο έχει όλη την εξουσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE