Λειτούργησε το 1ο της κατάστημα στην Κύπρο!

Λειτούργησε το 1ο της κατάστημα στην Κύπρο!

Το πρώτο κατάστημα της JYSK της πιο γνωστής αλυσίδας επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία, αρχίζει σήμερα (6 Απριλίου) και επίσημα τη λειτουργία του στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

Χθες πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του, σε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις. To πρωί, στην οποία παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και το βράδυ στην παρουσία επισήμων, αλλά και επαγγελματιών του κλάδου που σχετίζονται με τη διακόσμηση σπιτιού.

Οι πρώτοι τυχεροί 100 πελάτες που ψώνισαν από το JYSK κατά την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το Σάββατο, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν με 10% επιπλέον έκπτωση στις υφιστάμενες προσφορές.

Με τη λειτουργία του JYSK ο Κύπριος καταναλωτής έχει πια τη δυνατότητα να προμηθεύεται, ότι χρειάζεται για το σπίτι, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας. Η γνωστή Αλυσίδα JYSK προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου. Όλα τα προϊόντα JYSK ακολουθούν τη φιλοσοφία και την τάση της εποχής, η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.

Ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η JYSK είναι "Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής", τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία.
Καλωσορίζουμε την άνοιξη, στο νέο κατάστημα που ήρθε να αναβαθμίσει και να βάλει χρώμα στον προσωπικό μας χώρο, την JYSK.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις προσφορές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.jysk.com.cy.

Ακόμη μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE