Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συμμετέχουν σε Επιστημονικές Ημερίδες στις Βρυξέλλες

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συμμετέχουν σε Επιστημονικές Ημερίδες στις Βρυξέλλες

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις που εδρεύει στην Πάφο, έπειτα από εγκρίσεις των οικείων Οργάνων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Επιτροπής, της Επιτροπής Περιφερειών, της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, του PARLEMENTARIUM, του Σπιτιού της Ευρώπης, άλλων Διεθνών Οργανισμών, ΟΤΑΝ, κ.ά., έλαβαν για πολλοστή φορά με ιδιαίτερη επιτυχία μέρος σε σειρά προγραμματισμένων Επιστημονικών Ημερίδων επί Ευρωπαϊκών θεμάτων που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες από 26 έως 29 Μαρτίου 2019.

Εισηγητές στις ανωτέρω Ημερίδες ήταν Ανώτατα Κοινοτικά Στελέχη, Διπλωμάτες, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη, επικεφαλής Εθνικών Αντιπροσωπειών, κ.ά.


Την συνολική διαδικασία συντόνισε ο εμπνευστής του εγχειρήματος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Κωνσταντίνος ΓΕ. Αθανασόπουλος.


Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις κατά την παραμονή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Βρυξελλών, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης, την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου ULB, μουσεία, εκκλησίες, κ.ά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE