Οι επαφές και τα μανίκια του Νταμπίζα

Οι επαφές και τα μανίκια του Νταμπίζα

Ασφαλώς και ο Νίκος Νταμπίζας δεν περιμένει την έκβαση της μάχης αδειοδότησης για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να σηκώσει μανίκια και να ξεκινήσει επαφές στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης του «τριφυλλιού» από το παζάρι του καλοκαιριού.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει…σημαδέψει συγκεκριμένους παίκτες και έχει φροντίσει να τους μεταφέρει το ενδιαφέρον για την μεταξύ τους συνεργασία, λαμβάνοντας ως δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση και δεν θα πορευτεί με περιορισμούς στο μεταγραφικό παζάρι του επόμενου καλοκαιριού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE