ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απόφαση της Γενικής συνέλευσης των πρωταθλημάτων για την πρόθεση της UEFA να γίνονται Σαββατοκυρίακο αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ

Η απόφαση της Γενικής συνέλευσης των πρωταθλημάτων για την πρόθεση της UEFA να γίνονται Σαββατοκυρίακο αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρόθεση των UEFA και ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων) υπό τις ευλογίες του προέδρου της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, να διεξάγονται μερικά ματς του Champions League το Σάββατο και την Κυριακή φαίνεται ότι συναντά σθεναρή αντίσταση.

Η Γενική συνέλευση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (συμμετείχε και η ελληνική SuperLeague), η οποία διεξήχθη στη Λισαβόνα 4 και 5 Απριλίου, τάχθηκε ομόφωνα κόντρα στο συγκεκριμένο πλάνο. Ο πρόεδρος του πρωταθλήματος Πορτογαλίας – η οποία φιλοξένησε τη συνεδρίαση – και πρώην διεθνής διαιτητής, Πέδρο Προένσα, εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθετη άποψη.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τεθεί θέμα να διεξαχθούν ματς το Σαββατοκύριακο. Αυτές οι ημέρες είναι ζωτικές για την ανάπτυξη των εθνικών πρωταθλημάτων. Ακόμη και η δοκιμή δεν θα ωφελούσε σε κάτι. Είμαστε κάθετοι εναντίον», υποστήριξε ο Πέδρο Προένσα.

Το αρχικό πλάνο των UEFA και ΕCA είναι να διεξαχθούν κάποια ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης το Σάββατο και την Κυριακή, αντίθετα αναμετρήσεις των εγχώριων πρωταθλημάτων να μεταφερθούν μεσοβδόμαδα.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top