Σημάδια διάλυσης – Μαζικές αποχωρήσεις

Σημάδια διάλυσης – Μαζικές αποχωρήσεις

Η κατάσταση στη Σπάρτη συνεχίζει να είναι τραγική, πιθανότητες παραμονής στη Football League δεν υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, την πόρτα της εξόδου πέρασαν οχτώ μέλη της ομάδας, με αποτέλεσμα το ρόστερ να απαριθμεί 12 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι Κρασνίκι, Πάντος, Βαλμάς, Αγγελόπουλος, Κολτσίδας, Αρώνης, Λώλος και Τιράρ μάζεψαν τα πράγματά τους και αποχώρησαν από τη Λακωνία.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι από την επόμενη εβδομάδα.

Με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην ολοκληρώσει τα ματς η Σπάρτη.

Ο Ηλίας Βάλης παραμένει στο πόστο του προπονητή και μένει να δούμε αν ο σύλλογος θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE