Ζητούν αλλαγή του χορτοτάπητα και βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Ψάχνει χώρο για τις Ακαδημίες

Ζητούν αλλαγή του χορτοτάπητα και βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Ψάχνει χώρο για τις Ακαδημίες

Το αίτημα της Ανόρθωσης για εξεύρεση κατάλληλου χώρου για χρήση από τις Ακαδημίες του σωματείου και τα βελτιωτικά έργα στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συμπεριλαμβανομένου και του χορτοτάπητα, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στις διαδοχικές συναντήσεις του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη με αντιπροσωπείες της εταιρείας και του σωματείου της Ανόρθωσης την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, η πρώτη συνάντηση έγινε με την αντιπροσωπεία του σωματείου της Ανόρθωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος Τάσος Αναστασιάδης και μεταξύ άλλων συζήτησαν  και το αίτημα της Ανόρθωσης για εξεύρεση κατάλληλου χώρου για χρήση από τις Ακαδημίες του σωματείου.

Στη συνάντηση αυτή παρέστησαν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Γιώργος Κάρουλλας και τα Μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Μιχάλης Βασιλείου και Πέτρος Φραγκούδης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: