Με τον κόσμο για το πρώτο διπλό

Με τον κόσμο για το πρώτο διπλό

Όσα ανέφερε ο Κώστας Καϊάφας στην χθεσινή του επιστολή αποτελούν ουσιαστικά και την τρανή απόδειξη πως τοι κλίμα στην Ομόνοια είναι εξαιρετικό παρα τα όποια προβλήματα αντιμετώπισαν οι πράσινοι στο οικονομικό κομμάτι

Οι παίκτες μετα την δήλωση του Καϊάφα ασφαλώς και έχουν έναν επιπρόσθετο λόγο να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Παράλληλα όμως αυτοί που έχουν την υποχρέωση να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους είναι οι φίλοι της Ομόνοιας οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας τους.

Έτσι λοιπόν οι πράσινοι περιμένουν πως και το ΓΣΖ θα είναι ένα ακόμη ΓΣΠ με τους φίλους της Ομόνοιας να δίνουν έντονο το παρών τους 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE