ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΠΟΕΛ (πρόγραμμα – βαθμολογία)

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΠΟΕΛ (πρόγραμμα – βαθμολογία)

Εκτός έδρας θα δοκιμαστεί ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ, στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο. Αντίπαλος του ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (14:00) στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού. Το Σάββατο θα γίνουν δύο αγώνες, με τον δεύτερο στο βαθμολογικό πίνακα, τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου να αντιμετωπίζει (15:45) στο κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και είναι το φαβορί για τη νίκη (διαιτητές: Άλκης Αλκιβιάδης – Πολύδωρος Φιλίππου ). Η δεύτερη αναμέτρηση θα γίνει στη Λεμεσό, ανάμεσα στον τοπικό όμιλο και τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας (18:00), με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά (διαιτητές: Ανδρέας Καλλής – Γιάννης Σούλος).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΑΠΟΕΛ                                  9          9-0-0    27
  2. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ                        9          8-0-1    24
  3. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ    9          5-1-3     16
  4. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ                   9          4-0-5    12
  5. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ                 9          3-0-6    9
  6. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ                9          2-1-6     7
  7. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ         10        0-0-10  0
Πηγή: www.koek.org.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top