ΚΥΠΡΟΣ: Αυγουστιάτικες «αμαρτίες» έστειλαν στη φυλακή 47χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Αυγουστιάτικες «αμαρτίες» έστειλαν στη φυλακή 47χρονο

Ποινή φυλάκισης 15 ημερών επέβαλε την Παρασκευή (5/4), σε 47χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, τον Αύγουστο του 2018.

Συγκεκριμένα, σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, καταδίκασε σήμερα 47χρονο σε ποινή φυλάκισης 15 ημερών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια οινοπνεύματος (122μg αντί 22μg).

Επιπλέον, το Δικαστήριο επέβαλε στον 47χρονο, 5 βαθμούς ποινής και 3 μήνες στέρηση της άδειας οδήγησης του.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.

BEST OF TOTHEMAONLINE