ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Αυγουστιάτικες «αμαρτίες» έστειλαν στη φυλακή 47χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Αυγουστιάτικες «αμαρτίες» έστειλαν στη φυλακή 47χρονο

Ποινή φυλάκισης 15 ημερών επέβαλε την Παρασκευή (5/4), σε 47χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, τον Αύγουστο του 2018.

Συγκεκριμένα, σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, καταδίκασε σήμερα 47χρονο σε ποινή φυλάκισης 15 ημερών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια οινοπνεύματος (122μg αντί 22μg).

Επιπλέον, το Δικαστήριο επέβαλε στον 47χρονο, 5 βαθμούς ποινής και 3 μήνες στέρηση της άδειας οδήγησης του.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top