Η Αστυνομία για το Ομόνοια ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία για το Ομόνοια ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για τον αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ο οποίος διακόπηκε

Άδοξο τέλος είχε ο χθεσινός αγώνας ποδοσφαίρου σάλας μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διεκόπη, περίπου ένα λεπτό πριν από τη λήξη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, σημειώθηκαν τρεις διακοπές στον αγώνα, διάρκειας 25 λεπτών, λόγω ρήψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, από πλευράς οπαδών της Ομόνοιας. Λίγο πριν του τέλος του αγώνα, οι φίλοι της Ομόνοιας, πέταξαν ξανά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι.

Ακολούθησαν αψιμαχίες μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων και των διαιτητών, οι οποίες σταμάτησαν με την παρέμβαση της Αστυνομίας. Την ίδια ώρα, οπαδοί της Ομόνοιας, που κινήθηκαν προς τη βόρεια κερκίδα, απωθήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προκλήθηκαν ζημιές σε δύο πόρτες της δυτικής κερκίδας και σε περιπολικό της Αστυνομίας.

Ο αγώνας, διεξήχθη στο στάδιο «Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος» και τον παρακολούθησαν γύρω στους 1500 φίλαθλοι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE