ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τα βρήκαν Ρεάλ και Τσέλσι για Αζάρ!»

«Τα βρήκαν Ρεάλ και Τσέλσι για Αζάρ!»

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται πως έχουν έρθει και οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές στη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλο και πιο κοντά στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει βρει τόσο με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, όσο και με την Τσέλσι, κάτι που θα επισημοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Μάλιστα, στο ισπανικό Μέσο αναφέρουν ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Μαδρίτη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «μερένγκες», αλλά και να γνωρίσει την πόλη.

Από ‘κει και πέρα, σημειώνεται πως ο Αζάρ -που αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν- θα υπογράψει συμβόλαιο 6 ετών με τη Ρεάλ, που θα δαπανήσει περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ για να λάβει τη συγκατάθεση της Τσέλσι.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top