ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Ντου' στο σπίτι 28χρονου - Κάνναβη και άλλες ουσίες στην κατοχή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Ντου' στο σπίτι 28χρονου - Κάνναβη και άλλες ουσίες στην κατοχή του

Στη σύλληψη 28χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε την Παρασκευή (05/04) η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Γύρω στις 6μ.μ. την Παρασκευή (05/04), μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην οικία του 28χρονου, όπου διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους 28 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 21 γραμμαρίων περίπου.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE