MasterChef: Η Ασημίνα πήρε εκδίκηση - 'Πέταξε' έξω παίκτη για έκτη φορά και το Twitter κάνει πάρτι

MasterChef: Η Ασημίνα πήρε εκδίκηση - 'Πέταξε' έξω παίκτη για έκτη φορά και το Twitter κάνει πάρτι

Στην μάχη της μαγειρικής έπεσαν για άλλη μια φορά τρείς παίκτες του MasterChef με σκοπό να παραμείνουν στο παιχνίδι. 

Ο Σταμάτης, η Ασημίνα και ο Τάσος κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη. 

Με διαφορά μόλις ενός πόντου, η Ασημίνα κατάφερε να βγάλει εκτός τον Τάσο και για έκτη φορά πέρασε την δοκίμασια αποχώρησης, καταφέρνοντας να παραμείνει στον διαγωνισμό. 

Οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός, στηρίζοντας την Ασημίνα, η οποία έχει δεχεθεί ουκ ολίγες φορές, τα αρνητικά σχόλια κυρίως των συμπαικτών της. 

Κι όπως δήλωσε κι στο τέλος, η Ασημίνα: «Για να καταλάβουν μερικοί ότι δεν είμαι μόνο για να κόβω ντομάτες και να καθαρίζω αγγούρια»

Ακολουθούν κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.