ΚΥΠΡΟΣ: 50χρονη καταδικάστηκε για ελεημοσύνη με φωτογραφία άλλου παιδιού – Την κατήγγειλε η αδελφή του

ΚΥΠΡΟΣ: 50χρονη καταδικάστηκε για ελεημοσύνη με φωτογραφία άλλου παιδιού – Την κατήγγειλε η αδελφή του

Μια πρωτοφανής καταγγελία δέχθηκε η Αστυνομία Λεμεσού από 22χρονη γυναίκα από τον Ύψωνα την Παρασκευή (05/04). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η 22χρονη είχε ενημερωθεί ότι γυναίκα ζητούσε ελεημοσύνη χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία της αδελφής της, με την πρόφαση ότι είναι το παιδί της, το οποίο πάσχει από καρκίνο.  

Η 22χρονη μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού εκεί κινείτο η 50χρονη όπως την είχαν ενημερώσει και με τα ίδια της τα μάτια αντιλήφθηκε ότι η φωτογραφία που η 50χρονη διαμοιράζε είναι της αδελφής της.  

Αμέσως η 22χρονη μετέβη στην Αστυνομία Λεμεσού, όπου προέβη σε καταγγελία εναντίον της 50χρονης. Την ίδια ημέρα (05/06), η Αστυνομία εντόπισε την 50χρονη γυναίκα, η οποία είναι Ελλαδίτισσα και μόνιμος κάτοικος Λάρνακας.  

Η 50χρονη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον της έγινε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης, με την ίδια να παραδέχεται την κατηγορία εξαπάτησης με ελεημοσύνη, χρησιμοποιώντας την φωτογραφία άλλου προσώπου.   

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού με συνοπτικές διαδικασίας καταδίκασε την 50χρονη με την χρηματική ποινή ύψους 250 ευρώ.  

Γεωργία Παππούτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.