ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν ολοσχερώς όχημα 66χρονου - Όσα ανάφερε ο ίδιος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν ολοσχερώς όχημα 66χρονου - Όσα ανάφερε ο ίδιος

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/04) σε όχημα ιδιοκτησίας 66χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στο χωριό Ασγάτα στην Επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της. 

Έπειτα από έρευνες που διενεργήθηκαν η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από κακόβουλη ενέργεια και στο σημείο εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης. Από την σκηνή παραλείφθηκαν διάφορα τεκμήρια και αναμένεται να υποβληθούν σε επιστημονικές εξετάσεις. 

Το όχημα του 66χρονου αξίας 1,500 ευρώ, κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο ίδιος σε κατάθεση του δεν υποψιάζεται κανέναν που να ήθελε να προβεί σε αυτή την πράξη εναντίον του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE