ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν ολοσχερώς όχημα 66χρονου - Όσα ανάφερε ο ίδιος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν ολοσχερώς όχημα 66χρονου - Όσα ανάφερε ο ίδιος

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/04) σε όχημα ιδιοκτησίας 66χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στο χωριό Ασγάτα στην Επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της. 

Έπειτα από έρευνες που διενεργήθηκαν η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από κακόβουλη ενέργεια και στο σημείο εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης. Από την σκηνή παραλείφθηκαν διάφορα τεκμήρια και αναμένεται να υποβληθούν σε επιστημονικές εξετάσεις. 

Το όχημα του 66χρονου αξίας 1,500 ευρώ, κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο ίδιος σε κατάθεση του δεν υποψιάζεται κανέναν που να ήθελε να προβεί σε αυτή την πράξη εναντίον του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE