ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν το στόμα σκύλου με κολλητική ταινία – «Άρρωστο τέρας...»

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισαν το στόμα σκύλου με κολλητική ταινία – «Άρρωστο τέρας...»

Μια αποτρόπαια πράξη εις βάρος σκύλου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Συγκεκριμένα, πολίτης ενώ ποδηλατούσε στο φράγμα Κούρη στη Λεμεσό, εντόπισε ένα εγκαταλειμμένο σκύλο σε άθλια κατάσταση, με το στόμα του να είναι κλειστό με κολλητική ταινία.  

Το Κόμμα Κυνηγών Κύπρου αμέσως προέβη στην δημοσίευση της απάνθρωπης πράξης δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες και γράφοντας: Αυτό δεν το έκανε άνθρωπος αλλά άρρωστο τέρας. Είτε είναι κυνηγός είτε όχι αυτός ο άρρωστος που καταδίκασε αυτό το πλάσμα σε βέβαιο θάνατο, δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία των ανθρώπων. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί το τέρας και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.”.  

 

Με την σειρά του το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook καλεί το κοινό εάν υπάρχουν μάρτυρες ή άτομα που γνωρίζουν το οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία ή στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, τονίζοντας πως αυτά τα περιστατικά δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE