Με σημαντικές απουσίες, αλλά με το… φόντο του τρίτου σκαλοπατιού – Τι ετοιμάζει για σχήμα

Με σημαντικές απουσίες, αλλά με το… φόντο του τρίτου σκαλοπατιού – Τι ετοιμάζει για σχήμα

Χωρίς μία τριάδα παίκτες η ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο ΓΣΠ την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον Ά όμιλο.

Οι Σίλβα, Τέτε και Χέφελ δεν είναι για διάφορους λόγους στην αποστολή της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Ομόνοιας και να ελπίζει λίγο μετά σε βαθμολογικές απώλειες της ΑΕΛ στο ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να είναι αυτή που θα πατήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πιθανό σχήμα για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι με σύστημα 3-4-3 Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τριάδα Καταλά, Μοϊσόφ και Γκονζάλεθ, με Λαρένα και Σάστρε στον χώρο του κέντρου, με Σουάρεζ στα δεξιά και Αντωνιάδη στα αριστερά, Ακοράν στο δεξί επιθετικό άκρο και Ακίνο στο αριστερό με Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τρουγιόλς, Γκαρσία, Τολεμές και Γιάννου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ο Τραμπ «ανοιχτός» στη μεσολάβηση Πούτιν για το Ιράν - Πιθανή η εμπλοκή των ΗΠΑ

Live: Ο Τραμπ «ανοιχτός» στη μεσολάβηση Πούτιν για το Ιράν - Πιθανή η εμπλοκή των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε ισραηλινό σχέδιο τις τελευταίες ημέρες για τη δολοφονία του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, δήλωσαν σήμερα δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE