ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 36χρονος που φέρεται να έκλεβε ποτά από υπεραγορά

ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 36χρονος που φέρεται να έκλεβε ποτά από υπεραγορά

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο (06/04), το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή (05/04) για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.10 την Παρασκευή (05/04) το απόγευμα, ιδιώτης φρουρός ασφαλείας σε υπεραγορά στην Πάφο, διαπίστωσε ότι ο 36χρονος, βρισκόταν στην υπεραγορά και είχε κρύψει δύο μπουκάλια βότκα κάτω από τη φανέλα του. Δεύτερος ιδιώτης φρουρός ασφαλείας προσέγγισε τον 36χρονο, ο οποίος τότε τοποθέτησε τα δύο μπουκάλια στο καλάθι που κρατούσε.

Στο κατάστημα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε στη συνέχεια Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 36χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση κλοπής ακόμη τριών μπουκαλιών βότκας και ουίσκι, η οποία διαπράχθηκε στην ίδια υπεραγορά, στις 24 Μαρτίου, 2019.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.       

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE