ΚΥΠΡΟΣ: Έκαναν την επαιτεία επιχείρηση– Έρχονταν οργανωμένα από το εξωτερικό για να ζητιανέψουν

ΚΥΠΡΟΣ: Έκαναν την επαιτεία επιχείρηση– Έρχονταν οργανωμένα από το εξωτερικό για να ζητιανέψουν

Το κοινό πρέπει να είναι υποψιασμένο και πολύ προσεκτικό, ιδιαίτερα καθώς πλησιάζουμε τις γιορτές του Πάσχα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, με αφορμή τη σύλληψη 51χρονης, η οποία ζητούσε χρήματα για την δήθεν άρρωστη κόρη της.

Όπως έγκυρα το ThemaOnline μετέδωσε, το περιστατικό καταγράφηκε την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όταν γυναίκα αναγνώρισε στη φωτογραφία της υποτιθέμενης άρρωστης κόρης της 51χρονης, την αδελφή της που διαμένει στο εξωτερικό. Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στους αστυνομικούς του νοσοκομείου, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην ύποπτη.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE