ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα στην αρχή και ένα στο τέλος για ΑΠΟΕΛ που έβαλε ισχυρές βάσεις

Ένα στην αρχή και ένα στο τέλος για ΑΠΟΕΛ που έβαλε ισχυρές βάσεις

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ (6/4) ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 0-1. Το γκολ ο Μοράις στο 13′.

Ενώ η αρχή του ντέρμπι έδειχνε πως είναι αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες έψαχναν τα βήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, ήρθε ένα λάθος του Βοζίνια στο 13′ και έδωσε την ευκαιρία στον Μοράις από μακριά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ για το 0-1.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι αλλά μάταια να αντιδράσουν, οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας κρατούσαν καλά το υπέρ τους προβάδισμα και δεν είχαν απειληθεί ουσιαστικά. Παιχνίδι κέντρου περισσότερο, με αρκετά λάθη και μετά το τέρμα του ΑΠΟΕΛ δεν είχαμε κάτι καλό στην αναμέτρηση. Βλέπαμε δύο ομάδες να θέλουν να οργανωθούν όμως οι λανθασμένες τελικές πάσες ήταν ανασταλτικός παράγοντας ως προς την εικόνα που βλέπαμε.

Στο 41′ από το πουθενά ο Μπέζιακ βρέθηκε σε μια ξαφνική αντεπίθεση απέναντι από τον Βοζίνια με τον τελευταίο να αποκρούει εξαιρετικά το πλασέ του άσου των φιλοξενουμένων. Στην εξέλιξη της φάσης εκτελέστηκε το στημένο, απομακρύνθηκε η μπάλα η οποία έφτασε στον Τάμαρι που με σουτ ανάγκασε τον κίπερ της ΑΕΛ σε απόκρουση. Στην επαναφορά ο Ιωάννου από κοντά προ κενής εστίας έκανε το 0-2.

Με τη λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΑΠΟΕΛ να έχει ισχυρό προβάδισμα νίκης και την ΑΕΛ να είναι προβληματισμένη για τα δύο γκολ που δέχθηκε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top