Κάνει ΠΛΑΚΑ και στα ντέρμπι η Γιουβέντους και… χωρίς Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ΠΛΑΚΑ και στα ντέρμπι η Γιουβέντους και… χωρίς Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μίλαν προηγήθηκε μες το Τορίνο, ωστόσο ο Μόιζε Κεν σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι και η Γιουβέντους γύρισε το ντέρμπι στο τέλος (2-1).

Αλήθεια ποιος χρειάζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν έχει από πίσω του έτοιμο τον διάδοχο;

Ο Μόιζε Κεν σαν έτοιμος από καιρό άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πλέον όλος ο πλανήτης μιλάει για το νέο 19χρονο φαινόμενο της Γιουβέντους.

Η Μίλαν πίστεψε ότι μετά από 7 σερί ήττες στο Τορίνο θα έπαιρνε κάτι καλό αυτή τη φορά.

Ο Κριστιάνο έμεινε στα πιτς, η Γιουβέντους είχε το ματς στο επερχόμενο ματς με τον Άγιαξ, αλλά στο τέλος έμεινε με τα χέρια αδειανά.

Ο συνήθης ύποπτος Κρίστοφ Πιάτεκ εκμεταλλεύτηκε ένα φτηνό πούλημα της μπάλας από τον Μπονούτσι και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1 (39’), με τον Πολωνό να είναι μία συνεχής απειλή και να βλέπει τον συμπατριώτη του Σέζνι να του αρνείται το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’).

Οι «μπιανκονέρι» έδειχναν εκτός παιχνιδιού, όμως ένα φτηνό πέναλτι που δώρισε ο Μουσάκιο έφερε την ολική ανατροπή. Ο Ντιμπάλα ισοφάρισε από τα 11 βήματα (60’, 1-1) και όλο το μομέντουμ γύρισε.

Το ντέρμπι άνοιξε, με φάσεις εκατέρωθεν κι αυτό τελικά στοίχισε πολύ στην Μίλαν.

Επτά λεπτά πριν το τέλος ο Πιάνιτς άνοιξε στον Κεν που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή κι εκείνος με ξερό δεξί σουτ «εκτέλεσε» τον Ρέινα για το 2-1 (83’), σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο ματς και πλέον η Γιουβέντους θέλει μία ακόμα νίκη (ή ήττα αύριο της Νάπολι) για να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE