Ιράν: Τουλάχιστον 70 νεκροί από τις πλημμύρες - Εκκενώνονται πόλεις

Ιράν: Τουλάχιστον 70 νεκροί από τις πλημμύρες - Εκκενώνονται πόλεις

Οι αρχές του Ιράνανακοίνωσαν το Σάββατο 6/4 την εκκένωση και άλλων πόλεων και χωριών που απειλούνται από τις πλημμύρες, καθώς προβλέπονται νέες βροχοπτώσεις στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε η κρατική ιρανική τηλεόραση, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 70.

Πολλοί κάτοικοι του Σουσανγκέρντ, μιας πόλης με πληθυσμό περίπου 50.000, και πέντε ακόμη κοινότητες στην πλούσια σε πετρέλαιο επαρχία Χουζεστάν μετακινήθηκαν σε ασφαλέστερες περιοχές καθώς αξιωματούχοι απελευθέρωσαν νερό από μεγάλα φράγματα ποταμών.

«Έχει εκδοθεί εντολή εκκένωσης και συστήνουμε στις γυναίκες και τα παιδιά να απομακρυνθούν, όμως ζητάμε από τους άνδρες και τους νέους να παραμείνουν για να μας βοηθήσουν (στις προσπάθειες διάσωσης)», δήλωσε ο Γολαμρεζά Σαριατί κυβερνήτης της επαρχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE