ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος εντοπίστηκε με 11 φυσίγγια στρατιωτικού τουφεκίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος εντοπίστηκε με 11 φυσίγγια στρατιωτικού τουφεκίου

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν την Κυριακή (07/04) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 20χρονος σε δρόμο στην Λευκωσία, μετά από πληροφορία ότι το όχημα οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 11 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του υπόπτου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται επίσης υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE