ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος εντοπίστηκε με 11 φυσίγγια στρατιωτικού τουφεκίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος εντοπίστηκε με 11 φυσίγγια στρατιωτικού τουφεκίου

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν την Κυριακή (07/04) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 20χρονος σε δρόμο στην Λευκωσία, μετά από πληροφορία ότι το όχημα οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 11 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του υπόπτου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνάται επίσης υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.