Τι ΕΓΙΝΕ στο πρωτάθλημα Παίδων U15 – Έριξε 7άρα η πρωτοπόρος!

Τι ΕΓΙΝΕ στο πρωτάθλημα Παίδων U15 – Έριξε 7άρα η πρωτοπόρος!

Με τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U15.

Η πρωτοπόρος και αλάνθαστη Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε στην έδρα της με 7-0 του Χαλκάνορα και έφτασε στους 72 βαθμούς με τις 24 συνεχόμενες επιτυχίες της.

Η Ομόνοια διατηρεί το +5 από το Φρέναρος που κέρδισε με 2-1 στην έδρα του το ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτασε στους 67 βαθμούς από 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην τελευταία αγωνιστική (30η) στο Φρέναρος.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Χαλκάνορας με 53 βαθμούς και ακολουθούν Απόλλων (52) και Ερμής Αραδίππου (47).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Ομόνοια Αραδίππου – Χαλκάνορας…7-0
Εθνικός Άχνας – Αλκή Ορόκλινης…1-2
Άτλας Αγλαντζιάς – Αγία Νάπα…3-0
Εθνικός Λατσιών – ΑΕΖ…1-2
Ερμής Αραδίππου – Δόξα Κατωκοπιάς…2-0
Φρέναρος FC – ΘΟΪ Λακατάμιας…2-1
Απόλλων (Κλιμάκιο Πάφου) – ΠΑΕΕΚ…9-1

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE