ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση στις Νεάνιδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση στις Νεάνιδες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση είναι η πρωταθλήτρια Γυναικών U18 αφού στον Τελικό της Κυριακής 07ης Απριλίου 2019 κέρδισε την ομάδα του Korantina Homes Παφιακού με 3-1 σετ.

Ο Τελικός που έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα αφού οι δυο ομάδες ξεδίπλωσαν το άφθονο ταλέντό τους στον αγωνιστικό χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως. Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε αφού παρουσιάστηκε καλύτερη στα δυο πρώτα σετ τα οποία κέρδισε 25-19 και 25-14 και προηγήθηκε 2-0 αποκτώντας το ψυχολογικό προβάδισμα.

Η ομάδα του Korantina Homes Παφιακού δεν τα έβαλε κάτω «πάλεψε» το τρίτο σετ το οποίο κέρδισε με 27-29 μειώνοντας τον Τελικ όσε 1-2 σετ. Στο τέταρτο παρά την πίεση της ομάδας της Πάφου η Ανόρθωση ήταν καλύτερη κερδίζοντας 25-18 και τον αγώνα 3-1 σετ.

Την απονομή του τροπαίου στην αρχηγό της Ανόρθωσης Ελένη Κακουρή έκανε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠΕ δρας Γιάννος Προκοπίου. Μετάλλια έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Χρίστος Μαλέκκος και Γαβριήλ Χατζηδαμιανού.

Για τις θέσεις 3-4 η Ανόρθωση Πετόσφαιρα κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 0-3 (08-25, 13-25, 18-25) και κατέκτησε την 3η θέση.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top