ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΑΦΟΥ: Εντοπίστηκαν και οι καταζητούμενοι – Πέραν του ενός κιλού η κατάσχεση

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΑΦΟΥ: Εντοπίστηκαν και οι καταζητούμενοι – Πέραν του ενός κιλού η κατάσχεση

Ποσότητα κοκαΐνης πέραν του ενός κιλού, εντόπισε την Κυριακή (7/4) η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος στην επαρχία Πάφου. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα πρόσωπα.

Το πρωί της Δευτέρας (8/4), ο 40χρονος και ο 44χρονος, που καταζητούνταν, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Θυμίζουμε ότι, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες το πρωί, υπό διακριτική παρακολούθηση αυτοκίνητο, στην επαρχία Πάφου, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 44 ετών, κάτοικοι Λευκωσίας. Γύρω στις 10π.μ., τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι επιβάτες του οχήματος, θεάθηκαν να ρίχνουν από το παράθυρο διάφορα αντικείμενα. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μεταξύ των αντικειμένων αυτών βρισκόταν και νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων περίπου.

Το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, γύρω στη 1.40μ.μ. χθες, εντοπίστηκε να κινείται σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγός του οχήματος ήταν 29χρονος κάτοικος Λεμεσού. Το όχημα συνόδευε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας, για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος, ήταν 25χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Τόσο ο 29χρονος, όσο και ο 25χρονος, συνελήφθησαν για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top