ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (8/4) μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Α’ Τεχνική Σχολή. 

Σε κινητοποίηση τέθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Α` Τεχνική Λεμεσού, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα.
 
Η Αστυνομία εκκένωσε το σχολείο, που βρίσκεται απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και άρχισαν έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργών.

Ερευνήθηκαν ενδελεχώς τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του σχολείου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν αποκλείει πίσω από τη φάρσα να κρύβονται μαθητές, αφού το τηλεφώνημα έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται έξω από το σχολείο, ενώ σημειώνεται πως παρόμοιο τηλεφώνημα έγινε και την περασμένη Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE