ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (8/4) μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Α’ Τεχνική Σχολή. 

Σε κινητοποίηση τέθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Α` Τεχνική Λεμεσού, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα.
 
Η Αστυνομία εκκένωσε το σχολείο, που βρίσκεται απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και άρχισαν έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργών.

Ερευνήθηκαν ενδελεχώς τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του σχολείου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν αποκλείει πίσω από τη φάρσα να κρύβονται μαθητές, αφού το τηλεφώνημα έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται έξω από το σχολείο, ενώ σημειώνεται πως παρόμοιο τηλεφώνημα έγινε και την περασμένη Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE